dimarts, 16 d’abril del 2019

Curs 2018-2019. Tercer Trimestre


Dimarts 2 d’abril
“Pensaments i vivències del temps humà”
a càrrec de Juan Manuel del Pozo, doctor en Filosofia i professor emèrit de la Universitat de Girona. Va ser membre cofundador i ha estat director de l’Observatori d’Ètica.
Resum de la conferència

Dimarts 30 d’abril
 “El protestantisme als països catalans”
a càrrec de Josep Lluís Carod Rovira, polític català. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, va ser tècnic superior de planificació lingüística de la Generalitat (1981-1988) i cap dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona del 1982 al 1984.
Resum de la conferència

Dimarts 7 de maig
Manuel de Pedrolo un escriptor inabastable, a l’abast
a càrrec d’Anna Maria Villalonga, escriptora, professora de literatura a la UB, comissària de l’any Pedrolo. 
Resum de la conferència

Divendres 10 i dissabte 11 de maig
Sortida cultural al CENTRE D’OBSERVACIÓ de l’UNIVERS ÀGER (Montsec–Lleida), també visitarem el Museu del CIAC (museu que recrea l’antic comerç a partir de 8 espais del nucli antic) i el Castell de Montsonís La Foradada (La Noguera).

Dimarts 14 de maig
Junta actual de L'Aula




Assemblea general ordinària






Dimarts 21 de maig
 “Energies alternatives, defensem la butxaca i el planeta”
a càrrec de Cristian Suñé Orta, enginyer expert en mercats energètics, auditories i estudis d’eficiència, millora i monitoratge d’instal·lacions i gestió sostenible dels recursos energètics.

Dimarts 4 de juny
“Un viatge a Londres a través del Cinema”
a càrrec d’Albert Beorlegui Tous, col·laborador de Ràdio Sabadell, cap de Premsa de l’Ajuntament de Matadepera, advocat i periodista.
Resum de la conferència

Dimarts 18 de juny
Acte/concert de cloenda del 10è aniversari
a càrrec de Marina Rosell, cantant catalana que canta en català i castellà. Figura clau de la segona generació de la Nova Cançó, entre el seu repertori s’hi troben tant cançons tradicionals clàssiques catalanes, com havaneres i cançons pròpies.
Resum de la conferència