dimecres, 11 de setembre del 2019

Curs 2019-2020. Primer Trimestre


Dimarts 8 d’octubre
Isabel Garcia, Tomàs Perie, Ma Rosa Rovira
A l’acte inaugural d’enguany comptem amb la presència del Sr. Tomàs Peire Fernández, coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast de la UAB i també, com és habitual, assistirà la Sra. alcaldessa de Santa Perpètua i el regidor de Cultura.
 La sentència del procés: què n’esperem?
a càrrec de Joan Josep Queralt Jiménez, Doctor en Dret, és Director del Departament de Dret Penal i Criminologia i Dret Internacional públic i Relacions Internacionals.

Resum de la conferència

La Jenny va saber captar l'atenció dels socis
Dimarts 22 d’octubre
Ser flexible per ser feliç
a càrrec de Jenny Moix Queraltó, Doctora en psicologia treballa com a professora titular a la UAB, on forma part del grup de recerca en estrès i salut.




Dimarts 5 de novembre
La Junta de l'AEU actual amb el ponent


 Migracions futures, els refugiats climàtics
a càrrec de Miguel Pajares Alonso, antropòleg social, investigador a la UB i president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.
Diumenge 17 de novembre
TNC Sala Gran 18 h
La rambla de les floristes
Autor: Josep Maria de Sagarra
Direcció: Jordi Prat i Coll
A la Rambla de les Flors la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. Avui, vuit dècades després, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Dimarts 19 de novembre
Què ens aporta una intensa vivència musical
a càrrec de Gemma Navarra, directora de l’escola de música i dansa Fusió de Sant Cugat.

Dimarts 3 de desembre
Fauna salvatge d’alta muntanya 
A càrrec de Jordi Camins , Màster tècnic  per l’Institut d’Estudis Superiors Econòmics,Professor de l’Escola de Muntanya del C.E UECANOIA.

Dimarts 17 de desembre
Un altra història de Catalunya, bruixes, pirates i bandolers
a càrrec d’Àngel Casals Martínez, historiador català, catedràtic del departament d’Història Moderna de la UB especialitzat en bandolerisme, història militar i formes de violència social.