diumenge, 27 de setembre del 2020

Curs 2020-2021. Primer Trimestre

 Dimarts 6 d’octubre

L’acte inaugural d’enguany tindrà lloc al Teatre del Centre a les 19.30 h i comptarem, com és habitual, amb la presència del Sr. Tomàs Peire Fernández, coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast de la UAB i també assistirà la Sra. alcaldessa de Santa Perpètua i el regidor de Cultura.

Vicenç Altaió

 

 

La conferència porta per títol: “Joan Miró i els poetes catalans” a càrrec de Vicenç Altaió, poeta, assagista, traductor de teatre, crític d’art, articulista d’opinió, agitador cultural i traficant d’idees.

 

Dimarts 20 d’octubre

Giacomo Puccini: l’apoteosi de la melodia.”

a càrrec de Xavier Chavarria Talarn, llicenciat en Filologia Catalana, Història i Ciències de la Música (Premi Extraordinari), i Màster en Musicologia per la UAB.

Dimarts 3 de novembre

Vida i obra dels artistes post-impressionistes, Vincent van Gogh i...”

a càrrec de Cristina Requena Villalba, comissària, galerista i marxant d’art. Propietària, directora i comissària de la galeria ARTEMISIA, ART & TENDÈNCIES.

Dimarts 17 de novembre

Els reptes actuals i el futur de l’educació

a càrrec del Dr. Joan Manuel del Pozo i Àlvarez, doctor en Filosofia per la UB i professor de Filosofia Antiga, Filosofia Política i Ètica de la Comunicació a la Universitat de Girona.

MONOGRÀFIC

(reprogramat al no poder-se impartir al darrer trimestre del curs passat per causa del Covid19)

a càrrec de Carles Sàiz i Xiqués, llicenciat en història a la Universitat de Barcelona, on també hi va fer els cursos de doctorat.

Dimarts 1 de desembre

Domènech i Muntaner claus per entendre la seva arquitectura”

Dimarts 15 de desembre

Lluís Domènech i Muntaner i el primer catalanisme 1887 -1892”