diumenge, 12 de setembre de 2010

CICLE DE CONFERÈNCIES INAUGURALS


La voluntat d’aprenentatge, tant de nous coneixements com d’aprofundir en els ja existents, ha despertat la inquietud d’iniciar a Santa Perpètua de Mogoda el que altres municipis i ciutats ja han iniciat amb gran èxit: la Universitat a l’Abast, és a dir, una aula oberta on no calen molts estudis per poder assistir, només cal voler.
Aquest projecte neix, com qualsevol altre, amb la il·lusió d’aproximar a tothom la cultura i els coneixements i de possibilitar l’ampliació dels ja adquirits, perquè ningú enyori allò que no va poder aprendre en el seu moment o que va aprendre amb massa lleugeresa i que aviat va oblidar.
Aquesta és la nostra il·lusió i de les persones col·laboradores expertes en diverses matèries i membres de diferents universitats catalanes.Aquesta és la iniciativa que posem al teu abast. Amb aquest objectiu s’oferiran conferències quinzenals que desenvoluparan temes des de l’àmbit cultural més tradicional fins als més actuals i d’interès comú.
Amb la vostra voluntat d’aprenentatge i amb la vostra participació farem un projecte innovador, obert i enriquidor per a tothom.